eurolang skola stranih jezika

Na opštini Palilula, u mirnoj ulici Ljube Didića, nedaleko od Cvijićeve ulice, ali zaštićena od buke okolnog saobraćaja, nalazi se naša škola jezika. U prijatnom ambijentu novogradnje, svetlom i klimatizovanom prostoru obezbedili smo povoljne uslove za učenje i rad sa decom i odraslima.

Male grupe • stručni predavači • savremene metode

Naše kurseve stranih jezika mogu da pohađaju deca školskog uzrasta, kao i odrasli svih starosnih doba. U ponudi su individualna nastava, poluindividualna i u malim grupama do 5 polaznika. Poluindividualna nastava podrazumeva dva polaznika koji se sami organizuju i pohađaju isti kurs jezika.

Na kraju kursa obavlja se testiranje i na osnovu položenog testa dodeljuju odgovarajući sertifikati.

  • Časovi u grupi za đake osnovnih škola traju 50 minuta, za srednjoškolce 60, a za odrasle 80 minuta, dva puta nedeljno.
  • Individualni časovi traju 60 minuta, broj termina u toku nedelje se određuje prema potrebama polaznika.

 

 

U ponudi imamo engleski, nemački, francuski, ruski, španski, italijanski, a za jezike koji nisu u osnovnoj ponudi, kao i za specijalizovane kurseve za određene struke ili za polaganje međunarodnih ispita, organizujemo individualnu ili poluindividualnu nastavu po povoljnim uslovima.

 

KURSEVI ZA OSNOVCE U GRUPAMA OD 3 DO 5 POLAZNIKA PO CENI 3300 RSD MESEČNO

 

Deca školskog uzrasta upisuju se na celu školsku godinu, sa predviđenom pauzom u vreme raspusta, s tim da se rate plaćaju mesečno u jednakim iznosima, bez obzira na broj časova u konkretnom mesecu.

Odrasli se obavezuju na pohađanje celog kursa u trajanju od 25 termina po 80 minuta, plaćanje je mesečno u jednakim ratama. Za upis drugog člana iz iste porodice, cenu kursa umanjujemo za 10%. Pored toga, polaznici naših kurseva imaju isti popust od 10% na cenu prevodilačkih usluga, za vreme pohađanja kursa.

Upis je otvoren tokom cele godine ukoliko polaznik može da se uključi u nastavu prema do tada pređenom gradivu ili kada se formira nova grupa za isti nivo kursa.

Svi časovi se održavaju radnim danima od 16-22h i subotom od 10-15h.

Na naše kurseve se možete prijaviti popunjavanjem on-line prijave:

TEST ZNANJA JEZIKA

Svim kandidatima koji popune on-line prijavni obrazac za neki do naših kurseva, poslaćemo test iz jezika koji žele da upišu. Na osnovu znanja pokazanog na testu, predložićemo odgovarajući nivo kursa. Ovo se ne odnosi na apsolutne početnike.

UPIS KURSEVA i uplata vrši se u samoj školi u Ljube Didića 32/3, u radno vreme kancelarije, radnim danima od 9-15h ili u popodnevnim terminima uz prethodnu najavu dolaska  na telefon 063 1630 313.

SVE INFORMACIJE O NAŠIM KURSEVIMA JEZIKA možete dobiti putem telefona 063 1630 313 ili na e-mail: info@eurolang.rs